П'ятниця, 19.04.2024, 10:41 Вітаю Вас Гість | RSS
             Відкрита сторінка " "                                                                                                             


                   Головна сторінка                                                  Translate      traduire      übersetzen     tradurre

Меню сайту

Структура освіти Ставищенщини


 

Методична робота 

Структура РМК 

Планування роботи

 

Робота з обдарованими дітьми 

МАН 

 Олімпіади 

 Конкурси


 

Професійний розвиток педагогів 

 

Анотований каталог РМК 


 Відзначення дня народження Т.Г.Шевченка

Творча лабораторія доктора педагогічних 

наук І.Г. Осадчого

Авторські освітні технології

 

Наші контакти



 Форум 
Актуальна тема для обговорення

 
Висловіть свою думку
Якій формі підвищення професійного рівня та самоосвіти Ви надаєте перевагу?
Всього відповідей: 156

 

 Важливі посилання

     

       

   

            
   
 
      
       
   
» Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

» Форма входу

Головна » 2019 » Квітень » 23 » СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ ДЛЯ КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ «ФОРМУВАННЯ НОВОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ В УМОВАХ СТАНОВЛЕННЯ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ»
13:14
СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ ДЛЯ КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ «ФОРМУВАННЯ НОВОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ В УМОВАХ СТАНОВЛЕННЯ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ»

19 квітня 2019 року в Красилівському навчально-виховному комплексі «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – агротехнічний ліцей» ім. М.І. Савельєва відбувся семінар-практикум для керівників закладів освіти району з теми «Формування нового освітнього простору в умовах становлення Нової української школи». З вітальним словом до учасників заходу звернулися начальник відділу освіти Ставищенської РДА Ольга Плахотнюк, голова с. Красилівка Тетяна Альмужна, голова Ставищенської районної ради Віктор Малаш. Директор закладу Наталія Медведська розповіла про перспективи розвитку закладу освіти й організаційно-методичні засади створення Красилівського освітнього центру. Заступник директора з навчально-виховної роботи Павлина Кравець презентувала створену «віртуальну учительську» як засіб мережевої взаємодії адміністрації й педагогічного колективу в закладі освіти. Практичною підтримкою семінару були  компетентнісно зорієнтовані навчальні заняття з інтегрованого курсу «Я досліджую світ» у 1 класі за темою «Веселка власноруч. Захопливі експерименти», урок-диспут з української літератури в 5 класі за темою «Драматична історія про хлопчика й вовка як приклад гармонії людини й природи у повісті М. Вінграновського «Сіроманець», урок - ділова гра з алгебри в 9 класі за темою «Арифметична і геометрична прогресії», урок-дослідження з географії в 10 класі за темою «Населення Африки», які провели вчитель початкових класів Галина Волинець, учитель української мови і літератури Ольга Грузинська, учитель математики Надія Полотняк, учитель географії Сергій Кравець. Під час круглого столу з теми «Актуальні питання реалізації Концепції реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» начальник відділу освіти Ольга Плахотнюк запропонувала для обговорення наступні питання: про першочергові дії з упровадження концептуальних засад нової української школи, визначених у хартії міжнародного саміту «Стратегічне партнерство: Освіта. Наука. Влада» та Регіональної стратегії дій з охорони дитинства на 2019 рік; про 10 пріоритетів МОН України на 2019 рік; про підготовку закладів загальної середньої освіти району до впровадження освітніх реформ; про ресурсне забезпечення обладнанням та матеріалами початкових класів нової української школи в 2019/2020 навчальному році; про підготовку педагогічних працівників до впровадження Концепції Нової української школи. У роботі круглого столу взяли участь начальник відділу освіти Ольга Плахотнюк, головні спеціалісти відділу освіти Людмила Філончук і Вікторія Гуртовенко, завідувач районного методичного кабінету Ірина Альошкіна, директор районного інклюзивно-ресурсного центру Віта Чернушенко, директори закладів загальної середньої освіти району. За підсумками роботи «круглого столу» прийнято рекомендації.

Переглядів: 752 | Додав: Освіта | Рейтинг: 0.0/0

» Пошук

» Календар
«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930



 ГОТУЄМОСЬ

 ДО НОВОГО   НАВЧАЛЬНОГО  РОКУ 



  

ОСВІТНІ  БЛОГИ



Національно-патріотичне виховання



НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА

Корисні посилання


 

 
Погода в Ставище,

Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz