П'ятниця, 03.05.2024, 10:36 Вітаю Вас Гість | RSS
             Відкрита сторінка " "                                                                                                             


                   Головна сторінка                                                  Translate      traduire      übersetzen     tradurre

Меню сайту

Структура освіти Ставищенщини


 

Методична робота 

Структура РМК 

Планування роботи

 

Робота з обдарованими дітьми 

МАН 

 Олімпіади 

 Конкурси


 

Професійний розвиток педагогів 

 

Анотований каталог РМК 


 Відзначення дня народження Т.Г.Шевченка

Творча лабораторія доктора педагогічних 

наук І.Г. Осадчого

Авторські освітні технології

 

Наші контакти



 Форум 
Актуальна тема для обговорення

 
Висловіть свою думку
Якій формі підвищення професійного рівня та самоосвіти Ви надаєте перевагу?
Всього відповідей: 156

 

 Важливі посилання

     

       

   

            
   
 
      
       
   
» Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

» Форма входу

Головна » 2016 » Квітень » 13

  12 квітня 2016 року в Ставищенському дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) №3 «Сонечко» (завідувач М.З. Малиш) відбулася інструктивно-методична нарада для завідувачів дошкільних навчальних закладів району.

З учасниками наради обговорено питання: про стан організації харчування та медичного обслуговування у ДНЗ; дотримання вимог санітарного законодавства щодо умов постачання, зберігання, реалізації продуктів харчування та продовольчої сировини; організація роботи ДНЗ щодо охорони життя та здоров'я дітей; про організацію роботи з батьками; організація роботи із зверненнями громадян; паспортизація ДНЗ; про виконання рекомендацій атестаційної комісії за результатами атестаційної експертизи ДНЗ «Казка» Красилівської сільської ради; про організацію атестації педпрацівників в ДНЗ; перспективне планування курсів підвищення фахової кваліфікації педагогів ДНЗ у 2016/2017 н.р.; про оформлення методичних розробок на реалізацію проблеми національно-патріотичного виховання дітей дошкільного віку; про забезпечення психологічної готовності дітей до школи; про освітню розвиваючу технологію «Радість розвитк ... Читати далі »

Переглядів: 490 | Додав: Освіта | Дата: 13.04.2016

  12 квітня 2016 року на базі Ставищенського районного  центру дитячої та юнацької творчості відбулося засідання Координаційної ради РАДОС «Крона». К. Карабань, Голова Координаційної ради РАДОС «Крона», та О.Сович, член центру інформації  КР, познайомили присутніх з результатами обласного збору лідерів органів самоврядування дітей та учнівської молоді, який проходив 29-30 березня 2016 року на базі Фастівського ліцею-інтернату. Присутні ознайомилися з планом роботи ОРДК на квітень-травень 2016 року, резолюцією збору лідерів ОРДК та статутом ОРДК, до якого було внесено певні зміни. Було проведено опитування щодо організації учнівського самоврядування в загальноосвітніх навчальних закладах району та щодо виховних справ, які були вже проведені й плануються проводитися  в школах. Також діти-лідери дізналися про умови проведення молодіжного профорієнтаційного квесту  «Місто майбутнього у твоїх руках». Всі члени КР одноголосно вирішили взяти участь в ХІ Всеукраїнській благодійній акції «Врятуй життя дитині» Всеукраїнського фонду «Серце до серця» та Всеукраїнській екологічній акції «Зробимо Україну ч ... Читати далі »

Переглядів: 420 | Додав: Освіта | Дата: 13.04.2016

    12 квітня  2016 року на базі Ставищенського районного центру дитячої та юнацької творчості відбувся постійно діючий семінар для заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів загальноосвітніх навчальних закладів району на тему: «Естетичне виховання в навчальному закладі як засіб формування гармонійної особистості школяра». Н.М. Міщенко, методист  ЦДЮТ, розкрила питання щодо естетичного виховання в умовах сучасного загальноосвітнього навчального закладу: мета, завдання, шляхи реалізації. Педагоги стали учасниками круглого столу «Естетичне виховання – шлях до розвитку гармонійної особистості школяра». С.А. Колісник, практичний психолог  ЦДЮТ, провела практичне заняття, на якому було розглянуто питання щодо гармонійного і дисгармонійного розвитку особистості.

      Під час семінару були обговорені умови участі школярів у Всеукраїнських, обласних, районних конкурсах та акціях.

Переглядів: 373 | Додав: Освіта | Дата: 13.04.2016

  12 квітня в нашій державі відзначають День працівників ракетно-космічної галузі України. Долучилися до свята і гуртківці авіамодельного гуртка Ставищенського районного центру дитячої та юнацької творчості. Вихованці під керівництвом керівника гуртка Б. Б. Поліщука виготовили безпілотні літальні апарати, а також ракети, та продемонстрували їх в дії своїм однокласникам, учням Ставищенських НВК №1 та НВК №2.

Глядачі насолоджувалися захопленим шоу, яке влаштували в небі гуртківці позашкільного закладу. Адже запущені в небо безпілотними викликали у них шквал емоцій та море задоволення

Переглядів: 325 | Додав: Освіта | Дата: 13.04.2016


» Пошук

» Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930



 ГОТУЄМОСЬ

 ДО НОВОГО   НАВЧАЛЬНОГО  РОКУ 



  

ОСВІТНІ  БЛОГИ



Національно-патріотичне виховання



НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА

Корисні посилання


 

 
Погода в Ставище,

Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz