Четвер, 09.05.2024, 09:03 Вітаю Вас Гість | RSS
             Відкрита сторінка " "                                                                                                             


                   Головна сторінка                                                  Translate      traduire      übersetzen     tradurre

Меню сайту

Структура освіти Ставищенщини


 

Методична робота 

Структура РМК 

Планування роботи

 

Робота з обдарованими дітьми 

МАН 

 Олімпіади 

 Конкурси


 

Професійний розвиток педагогів 

 

Анотований каталог РМК 


 Відзначення дня народження Т.Г.Шевченка

Творча лабораторія доктора педагогічних 

наук І.Г. Осадчого

Авторські освітні технології

 

Наші контакти



 Форум 
Актуальна тема для обговорення

 
Висловіть свою думку
Якій формі підвищення професійного рівня та самоосвіти Ви надаєте перевагу?
Всього відповідей: 156

 

 Важливі посилання

     

       

   

            
   
 
      
       
   
» Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

» Форма входу

Головна » 2015 » Грудень » 11

  11.12.2015 згідно з планом роботи районного методичного кабінету відділу освіти Ставищенської РДА для вчителів біології загальноосвітніх навчальних закладів району проведено майстер-клас учителя біології вищої категорії, вчителя –методиста  Ставищенського НВК  №1 Петренко Лариси Трохимівни з теми «Підготовка старшокласників до зовнішнього незалежного оцінювання з біології».

У ході заняття педагоги відвідали та обговорили урок біології в  9 класі «Будова органів травлення. Травні залози», ознайомилися з сучасними підходами до організації роботи  з підготовки  старшокласників до участі в природничих конкурсах, Всеукраїнських учнівських    олімпіадах   та зовнішньому незалежному оцінюванні з біології, розглянули  характеристику сертифікаційної роботи з біології  у 2016 році та  проаналізували  структуру та зміст сертифікаційної роботи з біології  2015 року,  опрацювали навчально-методичний посібник  В.І.Содоль «Біологія. Довідник +тести. Повний повторювальний курс, підготовка до ЗНО».

... Читати далі »

Переглядів: 675 | Додав: Освіта | Дата: 11.12.2015

   Відділ міжнародних освітніх програм КВНЗ КОР «Академія неперервної освіти» спільно із представництвом «Макміллан Ед’юкейшн» в Україні організовує вебінар, присвячений особливостям підготовки учнів до державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання з англійської мови з частини «Читання».

      Просимо довести інформацію про захід до відома учителів англійської мови 9-11-х класів ЗНЗ району.

      Вебінар відбудеться 16 грудня 2015 року з 16.00 до 17.00. Для участі необхідно зареєструватися на сайті www.macmillanukraine.com у розділі «ЗАХОДИ». Посилання на вебінар буде активним лише за півгодини до початку заходу. Участь у вебінарі безкоштовна. Учасники отримують сертифікат та матеріали вебінару. 

Переглядів: 590 | Додав: Освіта | Дата: 11.12.2015

   10.12.2015 року     230 учнів   1-11 класів    з  12 навчальних закладів району взяли участь у Міжнародній природознавчій гра «Геліантус».  Цьогорічна гра орієнтована переважно на комплексне використання набутих знань з природознавства, біології, хімії, географії, фізики, стимуляцію евристичного мислення, вирішення когнітивно складних завдань. Найактивнішими учасниками конкурсу були учні  Гостромогильського  НВК (46 учасників), Ставищенського НВК № 2 (41 учасник), Ставищенського НВК №1 (25 учасників), Іванівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (23 учасники).

Переглядів: 278 | Додав: Освіта | Дата: 11.12.2015

   8 грудня 2015 року на базі Ставищенського районного  центру дитячої та юнацької творчості відбулося засідання Координаційної ради РАДОС «Крона». Присутні обговорили плани роботи РАДОС «Крона» та Координаційної ради на ІІ семестр 2015/2016н.р.; серед присутніх було проведено опитування щодо організації учнівського самоврядування в загальноосвітніх навчальних закладах району та щодо виховних справ, які були вже проведені й плануються проводитися  в школах. Лідери учнівського самоврядування зустрілися з Т.І. Братчик, головою Ставищенської районної ради батьківської громадськості, та обговорили шляхи співпраці учнів, педагогів і батьків в умовах сьогодення. Під час засідання були нагороджені переможці районного конкурсу творчих робіт «Україна – це Європа» (напрямок діяльності РАДОС «Крона» – «Світ захоплень»).

Переглядів: 417 | Додав: Освіта | Дата: 11.12.2015

  8 грудня 2015 року на базі Ставищенського районного центру дитячої та юнацької творчості відбувся постійно діючий семінар для заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів загальноосвітніх навчальних закладів району на тему: «Виховання гармонійної особистості засобами етнопедагогіки в умовах сьогодення». Н.М. Міщенко, методист Ставищенського РЦДЮТ, познайомила присутніх із загальними основами української етнопедагогіки. Педагоги стали учасниками круглого столу, під час якого обговорили особливості виховання гармонійної особистості школяра засобами етнопедагогіки в умовах сучасного загальноосвітнього навчального закладу. С.А. Колісник, практичний психолог Ставищенського РЦДЮТ, провела практичне заняття «Позитивне й негативне мислення: самооцінка та самовдосконалення». 

Під час семінару було обговорено умови участі школярів у Всеукраїнських, обласних конкурсах і районних виховних справах РАДОС «Крона»; оголошено результати участі учнів загальноосвітніх навчальних закладів району в  районному конкурсі творчих робіт «Україна – це  Європа».

Переглядів: 292 | Додав: Освіта | Дата: 11.12.2015


» Пошук

» Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031



 ГОТУЄМОСЬ

 ДО НОВОГО   НАВЧАЛЬНОГО  РОКУ 



  

ОСВІТНІ  БЛОГИ



Національно-патріотичне виховання



НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА

Корисні посилання


 

 
Погода в Ставище,

Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz