Четвер, 02.05.2024, 23:54 Вітаю Вас Гість | RSS
             Відкрита сторінка " "                                                                                                             


                   Головна сторінка                                                  Translate      traduire      übersetzen     tradurre

Меню сайту

Структура освіти Ставищенщини


 

Методична робота 

Структура РМК 

Планування роботи

 

Робота з обдарованими дітьми 

МАН 

 Олімпіади 

 Конкурси


 

Професійний розвиток педагогів 

 

Анотований каталог РМК 


 Відзначення дня народження Т.Г.Шевченка

Творча лабораторія доктора педагогічних 

наук І.Г. Осадчого

Авторські освітні технології

 

Наші контакти



 Форум 
Актуальна тема для обговорення

 
Висловіть свою думку
Якій формі підвищення професійного рівня та самоосвіти Ви надаєте перевагу?
Всього відповідей: 156

 

 Важливі посилання

     

       

   

            
   
 
      
       
   
» Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

» Форма входу

Головна » 2015 » Жовтень » 16

    15 жовтня вихованці гуртка «Юні краєзнавці» Ставищенського районного центру дитячої та юнацької творчості, що працює на базі Гостромогильського НВК, керівник Бабенко О.М., взяли участь в обласній краєзнавчій конференції учнівської молоді "Київщина козацька", яка відбулася на базі Комунального закладу Київської обласної ради "Білоцерківський краєзнавчий музей". Наші гуртківці мали честь представити Ставищенський район такими роботами: «Ставищенська козацька сотня» – автор Попков Валентин,  «Видатна особа Ставищенської сотні – Герасим Кондратьєв» - автор Качур Діана.

    Відвідавши пленарне засідання та секції, молодь одностайно прийшла до висновку, що в їх жилах тече козацька кров предків, тому Україна має майбутнє!

Переглядів: 336 | Додав: Освіта | Дата: 16.10.2015

  13 жовтня 2015 року на базі Ставищенського районного  центру дитячої та юнацької творчості відбулося засідання Координаційної ради РАДОС «Крона».  Голова Координаційної ради  Костянтин Карабань та його заступник  Діана Качур, ознайомили присутніх з результатами обласного збору лідерів органів самоврядування дітей та учнівської молоді, який відбувся 10 жовтня 2015 року на базі Хотівського навчально-виховного комплексу Києво-Святошинського району. Присутні дізналися про нові програми, проекти та акції, запропоновані для реалізації протягом навчального року, висловили власні пропозиції  щодо організації учнівського самоврядування в загальноосвітніх навчальних закладах району та змісту виховних справ, стали учасниками заняття «Подорож у світ самоврядування». Захід підготовлено і проведено координатором учнівського самоврядування, методистом Ставищенського ЦДЮТ Н.М.Міщенко.

Переглядів: 718 | Додав: Освіта | Дата: 16.10.2015

   13 жовтня  2015 року на базі Ставищенського районного центру дитячої та юнацької творчості відбувся постійно діючий семінар для заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів загальноосвітніх навчальних закладів району на тему: «Основні напрями діяльності загальноосвітнього навчального закладу з питань формування превентивних компетенцій сучасного школяра». Методист Н.М. Міщенко розкрила питання щодо здійснення превентивного виховання в умовах сучасного загальноосвітнього навчального закладу: мета, завдання, принципи, напрямки та функції. Педагоги стали учасниками круглого столу з проблеми «Формування превентивних компетенцій сучасного школяра в умовах навчального закладу». Практичний психолог  С.А. Колісник  надала психологічні поради щодо превентивного виховання учнів в умовах сьогодення.

Переглядів: 298 | Додав: Освіта | Дата: 16.10.2015


» Пошук

» Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



 ГОТУЄМОСЬ

 ДО НОВОГО   НАВЧАЛЬНОГО  РОКУ 



  

ОСВІТНІ  БЛОГИ



Національно-патріотичне виховання



НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА

Корисні посилання


 

 
Погода в Ставище,

Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz