П'ятниця, 03.05.2024, 13:38 Вітаю Вас Гість | RSS
             Відкрита сторінка " "                                                                                                             


                   Головна сторінка                                                  Translate      traduire      übersetzen     tradurre

Меню сайту

Структура освіти Ставищенщини


 

Методична робота 

Структура РМК 

Планування роботи

 

Робота з обдарованими дітьми 

МАН 

 Олімпіади 

 Конкурси


 

Професійний розвиток педагогів 

 

Анотований каталог РМК 


 Відзначення дня народження Т.Г.Шевченка

Творча лабораторія доктора педагогічних 

наук І.Г. Осадчого

Авторські освітні технології

 

Наші контакти



 Форум 
Актуальна тема для обговорення

 
Висловіть свою думку
Якій формі підвищення професійного рівня та самоосвіти Ви надаєте перевагу?
Всього відповідей: 156

 

 Важливі посилання

     

       

   

            
   
 
      
       
   
» Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

» Форма входу

Головна » 2014 » Грудень » 23

    22 грудня 2014 року центром соціально-педагогічної та психологічної діагностики і моніторингу районного методичного кабінету (керівник Л.М. Некраш) проведено чергове заняття постійно діючого семінару для класних керівників 7-10 класів загальноосвітніх навчальних закладів з теми «Організація та зміст діяльності класних керівників з дітьми в період переживання соціально-політичних конфліктних та постконфліктних ситуацій».

У ході заняття педагоги познайомилися із психологічною теорією Коблер-Росс «Як ми сприймає зміни?», відпрацювали уміння альтернативної поведінки на різних стадіях проживання напружених емоційних ситуацій (стреси, конфлікти, зміни тощо), отримали відповіді на запитання «Як можуть реагувати діти на події та як їм допомогти», розробили пам’ятки  «Корисні звички класного керівника», ознайомилися із методичними рекомендаціями Міжнародного жіночого центру «Ла Страда – Україна» «Правила безпеки та можливості отримання допомоги в період конфлікту в Україні» (рекомендовано Українським науково-методичним центром пра ... Читати далі »

Переглядів: 393 | Додав: Sasha | Дата: 23.12.2014

    Протягом  вересня-грудня 2014 року учні Ставищенського району були активними учасниками  акції на підтримку української армії «Діти Київщини – воїнам АТО».  Школярі написали листи та створили малюнки  воїнам зі щирими словами підтримки і віри в перемогу. До новорічних свят дитячі листівки та малюнки будуть передані волонтерами  у зону АТО.

Переглядів: 454 | Додав: Sasha | Дата: 23.12.2014

      19 грудня 2014 р. керівництво компанії  «WebMoney», яка фінансово допомагає утримувати вихованців дитячого будинку «Світанок», запросили вихованців закладу на навчальну екскурсію до м. Києва. Діти побували у дитячому містечку Світ професій. Це чудова мить,коли вихованці змогли побувати у ролі лікаря,мера, будівельника, банкіра, журналіста та ін.

    Кожна дитина виконувала певну роботу і отримувала за це зарплату, яку могла тут же витратили на власні цілі. Вихованців привітав Святий Миколай та кожному вручив подарунок.       

Переглядів: 427 | Додав: Sasha | Дата: 23.12.2014

      З 11 до 25 грудня 2014 року на базі Центру творчості дітей та юнацтва «Соняшник» (м. Біла Церква) функціонує  обласна виставка-конкурс дитячого малюнка «Право очима дитини», яка проводилася з метою виявлення і підтримки юних талантів та обдарувань, сприяння духовно-моральному, естетичному вихованню дітей, формуванню правової культури дітей та учнівської молоді, активізації діяльності та розвитку шкільних, районних та міських органів самоврядування дітей і молоді.

Відповідно до рішення журі переможцями обласної виставки-конкурсу дитячого малюнка «Право очима дитини» стали:

НОМІНАЦІЯ  «ЖИВОПИС»

Заохочувальними грамотами нагороджено:

  • Нартікова Олена, учениця Ставищенського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – юридичний ліцей» №2 ім.О.С.Паланського, робота «Я маю право знати свої права», керівник Л. Г. Демич;
  • Рохманюк Євген, учень Ставищенського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – педагогічний ліцей» №1, робота «Я маю право», керівник Л. Г. Де ... Читати далі »
Переглядів: 355 | Додав: Sasha | Дата: 23.12.2014

     Підведено підсумки обласного конкурсу на кращий навчально-методичний матеріал з науково-технічної творчості. Переможцями стали:

- Коломієць Олег Олександрович, керівник гуртка  радіоелектронного конструювання, робота «Виготовлення перетворювача напруги» в номінації «Творчий проект»;

 - Колісник Світлана Анатоліївна, керівник гуртка  «Секретар-референт», робота «Університет майбутньої професії» в номінації «Методична розробка заняття»;

- Колісник Світлана Анатоліївна, керівник гуртка «Секретар-референт», робота «Інтерактивні методи навчання як умова розвитку творчих здібностей вихованців гуртка»  в номінації «Методичні рекомендації».

Переглядів: 348 | Додав: Sasha | Дата: 23.12.2014


» Пошук

» Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031



 ГОТУЄМОСЬ

 ДО НОВОГО   НАВЧАЛЬНОГО  РОКУ 



  

ОСВІТНІ  БЛОГИ



Національно-патріотичне виховання



НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА

Корисні посилання


 

 
Погода в Ставище,

Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz