П'ятниця, 29.03.2024, 14:15 Вітаю Вас Гість | RSS
             Відкрита сторінка " "                                                                                                             


                   Головна сторінка                                                  Translate      traduire      übersetzen     tradurre

Меню сайту

Структура освіти Ставищенщини


 

Методична робота 

Структура РМК 

Планування роботи

 

Робота з обдарованими дітьми 

МАН 

 Олімпіади 

 Конкурси


 

Професійний розвиток педагогів 

 

Анотований каталог РМК 


 Відзначення дня народження Т.Г.Шевченка

Творча лабораторія доктора педагогічних 

наук І.Г. Осадчого

Авторські освітні технології

 

Наші контакти



 Форум 
Актуальна тема для обговорення

 
Висловіть свою думку
Якій формі підвищення професійного рівня та самоосвіти Ви надаєте перевагу?
Всього відповідей: 156

 

 Важливі посилання

     

       

   

            
   
 
      
       
   
» Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

» Форма входу

Головна » Архів новин
« 1 2 ... 190 191 192 193 194 »
Шановні колеги!
Прийміть найщиріші вітання із професійним святом –
Днем працівників освіти!
        День освітянина святкується в чудову осінню пору. І це – невипадково, адже посмішка осені така ж замислена, як Ваша мудрість і розважливість; погляд осені виразний і яскравий, як креативний підхід до освітнього процесу; хода ж у осені легка і впевнена, як методи, завдяки яким Ви розкриваєте обдаровання своїх вихованців, учнів чи студентів. А Ваша професійна компетентність змальована золотими фарбами чудової пори.
     У цей святковий день прийміть щиру вдячність за вашу невтомну працю, за високе служіння обраній професії, за ваші терпіння і талант, що так щиро і щедро передаєте учням. Ваша місія почесна і складна – створити із дитини громадянина, розкрити перед учнем безмежний світ знань, допомогти в обранні життєвої дороги і навчити впевнено крокувати нею з відчуттям гордості за себе і рідний край.
     Хай святковий день принесе в ... Читати далі »
Переглядів: 813 | Додав: Sasha | Дата: 02.10.2012

           

28.09.2012 року в Ставищенському районному центрі дитячої та юнацької творчості відбулося традиційне свято «Посвята в гуртківці». У рамках свята відбулася виставка дитячих робіт різних гуртків закладу. Радували присутніх та гостей свята виступи вихованців вокального гуртка та вихованці хореографічного гуртка, який функціонує на базі Бесідського НВО. Від гостей свята (І.В.Альошкіна, Р.В.Бандура, В.В.Забудько) нові гуртківці отримали щирі привітання та найкращі побажання успіхів у позашкільній справі. Новачки разом із ведучими свята дали урочисту клятву стати справжніми гуртківцями та гідно нести звання ... Читати далі »

Переглядів: 780 | Додав: Sasha | Дата: 02.10.2012

                                                    
              26.09.2012 року учасники делегації Ставищенського районного центру дитячої та юнацької творчості представляли кращі квіткові композиції, що стали переможцями районного туру, на виставці квітів «Квітковий калейдоскоп» на обласному святі «Київщина юннатівська», що відбулося в с. Ковалівка Васильківського району
Переглядів: 639 | Додав: Sasha | Дата: 02.10.2012

       28.09.2012 Керівники та педагогічні працівники загальноосвітніх і дошкільних навчальних закладів та установ Ставищенського району, батьківський актив, представники громадських організацій зібралися в приміщенні Ставищенського навчально-виховного комплексу № 1 на перше засідання Батьківського віче з метою обговорення та вирішення проблем навчання та виховання підростаючого покоління, спільної взаємодії всіх учасників навчально-виховного процесу. У роботі віче взяли участь: І.Г.Осадчий, начальник відділу освіти Ставищенської РДА, доктор педагогічних наук, А.В.Борбіт, завідуюча центром дистанційного навчання Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів, Н.М.Міщенко, методист з виховної роботи Ставищенського ЦДЮТ, Л.М.Некраш, завідуюча ЦСППДМ районного методичного кабінету, Т.І.Братчик, голова Ставищенської районної ради батьківської громадськості, Максим Маковецький, голова координаційної ради районної асоціації дитячих організацій Ставищенщини «Крона». Під час зустрічі обговорювалися наступні питання: про стан та перспективи розвитку освітньої системи Ставищенського району; виховання гармонійної особистості: від теорії до практики; організація учнівського самоврядування; особливості функціонування психологічної служби системи освіти Ставищ ... Читати далі »

Переглядів: 786 | Додав: Sasha | Дата: 28.09.2012


» Пошук

» Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



 ГОТУЄМОСЬ

 ДО НОВОГО   НАВЧАЛЬНОГО  РОКУ 



  

ОСВІТНІ  БЛОГИ



Національно-патріотичне виховання



НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА

Корисні посилання


 

 
Погода в Ставище,

Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz