П'ятниця, 29.03.2024, 15:10 Вітаю Вас Гість | RSS
             Відкрита сторінка " "                                                                                                             


                   Головна сторінка                                                  Translate      traduire      übersetzen     tradurre

Меню сайту

Структура освіти Ставищенщини


 

Методична робота 

Структура РМК 

Планування роботи

 

Робота з обдарованими дітьми 

МАН 

 Олімпіади 

 Конкурси


 

Професійний розвиток педагогів 

 

Анотований каталог РМК 


 Відзначення дня народження Т.Г.Шевченка

Творча лабораторія доктора педагогічних 

наук І.Г. Осадчого

Авторські освітні технології

 

Наші контакти



 Форум 
Актуальна тема для обговорення

 
Висловіть свою думку
Якій формі підвищення професійного рівня та самоосвіти Ви надаєте перевагу?
Всього відповідей: 156

 

 Важливі посилання

     

       

   

            
   
 
      
       
   
» Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

» Форма входу

Головна » Архів новин
« 1 2 ... 168 169 170 171 172 ... 193 194 »
Переглядів: 597 | Додав: Sasha | Дата: 06.03.2013

   27.02.2013 У рамках районного семінару-практикуму для директорів загальноосвітніх навчальних закладів проведено «круглий стіл» з теми «Проблеми функціонування освітніх округів: управління, технології, ресурси», під час якого начальник відділу освіти Осадчий І.Г. обговорив з учасниками засідання питання, які потребують вирішення, а саме: оптимальні форми організації діяльності освітніх округів у сучасних умовах, роль опорного навчального закладу в забезпеченні якості освіти, професійна компетентність сучасного вчителя як фактор підвищення якості навчально-виховного процесу в освітньому окрузі, вимоги щодо ведення документації освітнього округу. Думки з приводу обговорюваної теми висловили директори навчальних закладів Міщенко М.В., Паламарчук В.М., Марчук П.П., Плетяна Д.М., Стеценко О.С.
          Учасниками семінару розроблено план дій щодо упорядкування діяльності освітніх округів та прийнято рекомендації.
Переглядів: 570 | Додав: Sasha | Дата: 01.03.2013

          27.02.2013 На базі Розкішнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів проведено семінар-практикум для директорів загальноосвітніх навчальних закладів району. У ході семінару присутні познайомилися з досвідом роботи Розкішнянської громадсько-активної школи, яка протягом десяти років працює за програмою Всеукраїнського фонду «Крок за кроком» «Школа як осередок розвитку громади». Координатором і тренером Програми є директор навчального закладу Тропотяга В.І. та заступник директора з виховної роботи Карпенко О.О. Особливості забезпечення інформаційно-освітнього простору розкрила учитель інформатики Козлюк Л.П. під час презентації ВЕБ-сайту навчального закладу. Учасники семінару оглянули навчальні кабінети та відвідали відкриті уроки з математики в 2 класі, англійської мови в 3 класі, світової літератури в 5 класі, основ здоров'я в 7 класі, алгебри у 8 класі, української літератури в 11 класі, які підготували і провели вчителі Смірнова Н.О., Пахалович Т.М., Федоренко Т.М., Півненко О.В., Полянська М.М., Бондар І.Ю.

Переглядів: 528 | Додав: Sasha | Дата: 01.03.2013

        26.02.2013 на базі Ставищенського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №2 "Золота рибка” відбувся районний семінар-практикум для завідувачів дошкільних навчальних закладів з теми "Моніторинг як інструмент управління інноваційним розвитком освітнього процесу”. Про перспективи розвитку дошкільного навчального закладу та організаційний аспект моніторингу як складової освітньої діяльності ознайомила присутніх завідувач Безупречна Т.Д. З учасниками семінару проведено інформаційний діалог з використанням мультимедійної презентації "Методологічні та теоретичні засади впровадження моніторингу в дошкільному навчальному закладі” (С.О. Кондренко, методист районного методичного кабінету з дошкільної освіти). Практичний блок семінару включав перегляд фрагментів навчальних заняит, які підготували і провели вихователі Скиба В.П., Рибальчук О.В., Циба О.Ю., Кондрашова О.І., Цимбал Н.Д., Бондарчук В.В. У ході семінару відбулася презентація виставки навчально-дидактичного забезпечення освітнього процесу в ДНЗ (вихователь-методист Гапєєва С.І.). Завідувачі ДНЗ отримали методичні рекомендації з теми семінару.

Переглядів: 810 | Додав: Sasha | Дата: 01.03.2013

        26.02.2013 За підтримки голови Київської обласної державної адміністрації Присяжнюка Анатолія Йосиповича в м. Києві відбулося пленарне засідання Всеукраїнської науково-практичної конференції «Патріотичне виховання громадян України – передумова розвитку державності». Учасниками конференції були наукові працівники, керівники органів державного управління і місцевого самоврядування, керівні, методичні й педагогічні працівники навчальних закладів, представники громадських організацій та ін.. Делегацію освітян Ставищенського району очолив начальник відділу освіти, доктор педагогічних наук Осадчий Іван Григорович. Тези його виступу на пленарному засіданні з теми «Організаційно-педагогічні засади системи виховної роботи в районному освітньому окрузі» додаються.

Переглядів: 535 | Додав: Sasha | Дата: 01.03.2013


» Пошук

» Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



 ГОТУЄМОСЬ

 ДО НОВОГО   НАВЧАЛЬНОГО  РОКУ 



  

ОСВІТНІ  БЛОГИ



Національно-патріотичне виховання



НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА

Корисні посилання


 

 
Погода в Ставище,

Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz