П'ятниця, 19.04.2024, 12:36 Вітаю Вас Гість | RSS
             Відкрита сторінка " "                                                                                                             


                   Головна сторінка                                                  Translate      traduire      übersetzen     tradurre

Меню сайту

Структура освіти Ставищенщини


 

Методична робота 

Структура РМК 

Планування роботи

 

Робота з обдарованими дітьми 

МАН 

 Олімпіади 

 Конкурси


 

Професійний розвиток педагогів 

 

Анотований каталог РМК 


 Відзначення дня народження Т.Г.Шевченка

Творча лабораторія доктора педагогічних 

наук І.Г. Осадчого

Авторські освітні технології

 

Наші контакти



 Форум 
Актуальна тема для обговорення

 
Висловіть свою думку
Якій формі підвищення професійного рівня та самоосвіти Ви надаєте перевагу?
Всього відповідей: 156

 

 Важливі посилання

     

       

   

            
   
 
      
       
   
» Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

» Форма входу

Головна » Архів новин
« 1 2 ... 163 164 165 166 167 ... 193 194 »

9 квітня 2013 року на базі Ставищенського районного центру дитячої та юнацької творчості відбулося засідання Координаційної ради РАДОС «Крона».  Присутні   висловили свої пропозиції щодо роботи Координаційної  ради та діяльності РАДОС «Крона» у наступному навчальному році. Максим Маковецький, голова КР, та Марина Руда, представник учнівського самоврядування Ставищенського НВК №1, розповіли про роботу обласного збору лідерів самоврядування дітей та учнівської молоді, що проходив 5-7 квітня 2013 року у місті Переяслав-Хмельницький, під час якого був обраний новий керівний склад ОРДК. М.Маковецький  познайомив  членів КР з умовами проведення ... Читати далі »

Переглядів: 459 | Додав: Sasha | Дата: 09.04.2013

9 квітня 2013 року на базі Ставищенського районного центру дитячої та юнацької творчості проведено постійно діючий семінар для заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів загальноосвітніх навчальних закладів району на тему: «Партнерство школи та батьківської громадськості в умовах сьогодення». Н.М. Міщенко, методист з виховної роботи РМК та ЦДЮТ, розповіла про актуальність проблеми взаємодії школи та батьківської громадськості в умовах сьогодення. Т.І. Братчик, голова ради батьківської громадськості Ставищенського району, розкрила питання щодо співпраці педагогів, батьків та громадськості.  С.А. Колісник, практичний психолог ЦДЮТ, познайомила присутніх з поняттям конкурентноздатності школи як шляху до партнерства з батьківською громадськістю.  Під час семінару були обговорені умови участі школярів у районних виховних справах РАДОС «Крона» по напрямках  « ... Читати далі »
Переглядів: 514 | Додав: Sasha | Дата: 09.04.2013

        02.04.2013 центром соціально-педагогічної та психологічної діагностики і моніторингу районного методичного кабінету (завідувач Некраш Л.М.) проведено навчально-методичний семінар для практичних психологів і соціальних педагогів з теми «Використання інформаційно-комунікативних технологій у діяльності працівників психологічної служби». Семінар проходив на базі Ставищенського районного центру дитячої та юнацької творчості, в ході якого учасники отримали можливість ознайомитися з творчими успіхами педагогічного колективу ЦДЮТ (директор Будакова Н.А.) та моделлю психологічного супроводу вихованця в позашкільному закладі (практичний психолог Колісник С.А.).
         За підсумками навчально-методичного семінару прийнято методичні рекомендації.
Переглядів: 477 | Додав: Sasha | Дата: 03.04.2013

29.03.2013 на базі Ставищенського НВК№1 відбувся навчально-методичний семінар для вчителів початкового навчання з теми «Розвиток професійної компетентності вчителів початкового навчання в процесі реалізації змісту нових навчальних програм». У ході семінару було проведено:
· методичний практикум з проблеми підготовки вчителів до формування ключових і предметних компетентностей молодших школярів у процесі реалізації нових навчальних програм з української мови, математики, природознавства, основ здоров’я;
· інструктивно-методичну нараду з питань проведення ДПА в 4-х класах загальноосвітніх навчальних закладів у 2012-2013 навчальному році. За підсумками інструктивно-методичної наради прийнято методичні рекомендації.
Переглядів: 567 | Додав: Sasha | Дата: 01.04.2013


» Пошук

» Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930



 ГОТУЄМОСЬ

 ДО НОВОГО   НАВЧАЛЬНОГО  РОКУ 



  

ОСВІТНІ  БЛОГИ



Національно-патріотичне виховання



НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА

Корисні посилання


 

 
Погода в Ставище,

Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz