Четвер, 18.04.2024, 01:41 Вітаю Вас Гість | RSS
             Відкрита сторінка " "                                                                                                             


                   Головна сторінка                                                  Translate      traduire      übersetzen     tradurre

Меню сайту

Структура освіти Ставищенщини


 

Методична робота 

Структура РМК 

Планування роботи

 

Робота з обдарованими дітьми 

МАН 

 Олімпіади 

 Конкурси


 

Професійний розвиток педагогів 

 

Анотований каталог РМК 


 Відзначення дня народження Т.Г.Шевченка

Творча лабораторія доктора педагогічних 

наук І.Г. Осадчого

Авторські освітні технології

 

Наші контакти



 Форум 
Актуальна тема для обговорення

 
Висловіть свою думку
Якій формі підвищення професійного рівня та самоосвіти Ви надаєте перевагу?
Всього відповідей: 156

 

 Важливі посилання

     

       

   

            
   
 
      
       
   
» Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

» Форма входу

Головна » 2016 » Грудень » 19

 

15 грудня 2016 року на

 базі Розкішнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося планове кущове навчально-практичне заняття для юнаків та дівчат з предмету «Захист Вітчизни». У даному занятті взяли участь учні 11 класів Розкішнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Ставищенського НВК №1 та Ставищенського НВК № 2, а також були задіяні представники військової частини А 12132 зенітно-ракетного полку (м. Біла Церква). Заняття проводилося з трьох напрямків: військово-медична підготовка, вогнева підготовка та основи цивільного захисту.

На практичному занятті з військово-медичної підготовки учні ознайомилися з організацією першої медичної допомоги в бою, проведення реанімаційних заходів.

На вогневій підготовці були відпрацьовані прийоми неповної розборки та зборки автомата і кулемета Калашникова, охарактеризовані бойові властивості АК.

... Читати далі »

Переглядів: 338 | Додав: Освіта | Дата: 19.12.2016

Нещодавно на базі Ставищенського РЦДЮТ в рамках діяльності РАДОС «Крона» по напрямку «Світ захоплень» відбувся районний  конкурс творчих робіт «Космічні фантазії», метою якого є розвиток творчих здібностей у дітей і підлітків, зацікавлення їх у дослідженнях Космосу, підвищення рівня знань у галузі природничих наук.

У заході взяли участь творчі колективи 15 загальноосвітніх навчальних закладів району.

Учні представили на конкурс  вироби, під час виготовлення яких використовували різноманітні матеріали, та які відображали реальні космічні явища та події, фантастичні сюжети та образи, різноманітні уявлення дітей про космічні процеси у Всесвіті.

Усі роботи були цікавими, креативними, неординарними, а в деяких із них, навіть, було використано різноманітні механізми, які додавали яскравості та індивідуальності космічним картинам. Тому журі вирішило відмітити грамотами усіх учасників конкурсу, а найкращими визнати роботи: Бесідського НВК, Гейсиської ЗОШ І-ІІІ ст., Гостромогильського НВК, Іванів ... Читати далі »

Переглядів: 389 | Додав: Освіта | Дата: 19.12.2016

Діти Ставищенщини активно відреагували на звернення від волонтера Безсалової Марини Ярославівни, яка від імені бійців 95-ї Житомирської аеромобільної бригади просила організувати у навчальних закладах Київської області збір іграшок, книжок, канцтоварів, солодощів для дітей, що перебувають у зоні проведення АТО, до Дня Святого Миколая та новорічних і різдвяних свят.

Учні  та педагоги загальноосвітніх та позашкільного навчальних закладів району активно долучилася до збору подарунків, що принесуть радість і задоволення дітям, які  на сьогоднішній день обділені простими людськими  радощами.

Під час акції було зібрано: 495 іграшок, 125 книг, 42 кілограми солодощів та 622 одиниці різноманітних канцтоварів. Кожен із нас поділився частинкою свого тепла, яку бійці 95-ї Житомирської аеромобільної бригади разом з нашими подарунками та листами донесуть до маленьких жителів у неспокійні регіони України.

Ми дякуємо усім небайдужим, хто переймається проблемами інших людей, вміє співчувати та допомагати тим, хто цього найбільше потребує.

Переглядів: 360 | Додав: Освіта | Дата: 19.12.2016

З метою формування почуття патріотизму в дітей та учнівської молоді та за ініціативи голови Київської обласної державної адміністрації Олександра Любомировича Горгана, вихованці гуртка «Літературна творчість» (керівник гуртка Кулікова Г.І.), взяли участь в акції з виготовлення новорічних привітальних листівок «Лист солдату».

Діти від щирого серця в своїх зворушливих листах підтримали наших захисників, які несуть нелегку службу в АТО та бажають їм міцного здоров’я, перемоги та миру для нашої держави. Маємо надію, що написані дитячими руками листи зігріватимуть воїнів душевним теплом та оберігатимуть їх від куль на Сході країни. Листівки дітей були передані Ставищенському районному військовому комісаріату до гуманітарної допомоги від нашого  району,  що вирушить у військові частини в зоні АТО.

Переглядів: 351 | Додав: Освіта | Дата: 19.12.2016


» Пошук

» Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



 ГОТУЄМОСЬ

 ДО НОВОГО   НАВЧАЛЬНОГО  РОКУ 



  

ОСВІТНІ  БЛОГИ



Національно-патріотичне виховання



НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА

Корисні посилання


 

 
Погода в Ставище,

Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz