П'ятниця, 19.04.2024, 11:56 Вітаю Вас Гість | RSS
             Відкрита сторінка " "                                                                                                             


                   Головна сторінка                                                  Translate      traduire      übersetzen     tradurre

Меню сайту

Структура освіти Ставищенщини


 

Методична робота 

Структура РМК 

Планування роботи

 

Робота з обдарованими дітьми 

МАН 

 Олімпіади 

 Конкурси


 

Професійний розвиток педагогів 

 

Анотований каталог РМК 


 Відзначення дня народження Т.Г.Шевченка

Творча лабораторія доктора педагогічних 

наук І.Г. Осадчого

Авторські освітні технології

 

Наші контакти



 Форум 
Актуальна тема для обговорення

 
Висловіть свою думку
Якій формі підвищення професійного рівня та самоосвіти Ви надаєте перевагу?
Всього відповідей: 156

 

 Важливі посилання

     

       

   

            
   
 
      
       
   
» Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

» Форма входу

Головна » 2016 » Грудень » 16

15 листопада 2016 року  Карабань Костянтин, голова  Координаційної ради РАДОС «Крона», та Сович Оксана, голова центру інформації КР, стали активними учасниками Дня учнівського та студентського самоврядування «Самоврядування – крок до державотворення», який проходив в Київській державній адміністрації та Київській обласній раді. Захід проводився з метою формування у дітей та молоді активної громадянської позиції, підвищення рівня їх обізнаності з діяльністю органів місцевого самоврядування та виконавчої влади, мотивації до участі в суспільному житті Київщини.

Діти-лідери взяли участь в діловій зустрічі «Діти & політики: Київщина – територія успіху», під час якої спілкувалися з О.Л. Горганом, головою Київської обласної державної адміністрації, та керівниками Київської обласної ради.  Під час зустрічі з Г.В. Старіковою, головою Київської обласної ради, К. Карабань розкрив питання щодо організації  змістовного дозвілля дітей та молоді шляхом створення сучасних об’єктів соціокультурної інфраструктури в містах і районах області.

О. С ... Читати далі »

Переглядів: 341 | Додав: Освіта | Дата: 16.12.2016

16 грудня 2016 року в Гостромогильському навчально-виховному комплексі «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дитячий садок» відбулося засідання районного методичного об'єднання вчителів початкового навчання  з теми «Реалізація компетентнісного підходу до навчання учнів 1 класу». Учасники засідання відвідали урок української мови в 1 класі з теми «Письмо великої букви Б, складів, слів і речень із нею. Навчальний диктант», оглянули навчальні кабінети та ігрове освітньо-розвивальне середовище для молодших школярів. Під час «круглого столу»  з питань реалізації багатокомпонентного змісту початкової освіти в контексті Нової української школи розглянуто такі питання: про реформування, структуру і зміст початкової освіти згідно з концепцією нової української школи, про методичні аспекти реалізації змісту оновлених навчальних програм у 1 класі, про дотримання орієнтовних вимог до контролю та оцінювання навчальних досягнень учнів 1 класу, про інноваційні прийоми педагогічної техніки вчителя початкових класів.

У підготовці та проведенні методичного заходу взяли участь: заступник директора з навчально-виховної роботи Середю ... Читати далі »

Переглядів: 401 | Додав: Освіта | Дата: 16.12.2016

15. 12. 2016   в Cтавищенському дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) №2 «Золота рибка” (завідувач Безупречна Т.Д.) проведено майстер-клас для вихователів ДНЗ, НВК «ЗОШ-дитячий садок» Київської області з теми «Українська народна іграшка як засіб морально-етичного виховання дітей дошкільного віку» (керівник Циба Оксана Юріївна, вихователь-методист), організаторами якого були Департамент освіти і науки Київської ОДА, КВНЗ КОР «Академія неперервної освіти» та РМК відділу освіти Ставищенської РДА.

На першому занятті керівником майстер-класу Цибою О.Ю. надано учасникам теоретичні відомості про народну іграшку - культурну спадщину  українського народу, представлено медійну презентацію «Формування першооснов національної свідомості дошкільнят з використанням народної іграшки».

У ході заняття педагоги отримали ... Читати далі »

Переглядів: 387 | Додав: Освіта | Дата: 16.12.2016


» Пошук

» Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



 ГОТУЄМОСЬ

 ДО НОВОГО   НАВЧАЛЬНОГО  РОКУ 



  

ОСВІТНІ  БЛОГИ



Національно-патріотичне виховання



НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА

Корисні посилання


 

 
Погода в Ставище,

Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz