Четвер, 28.03.2024, 15:02 Вітаю Вас Гість | RSS
             Відкрита сторінка " "                                                                                                             


                   Головна сторінка                                                  Translate      traduire      übersetzen     tradurre

Меню сайту

Структура освіти Ставищенщини


 

Методична робота 

Структура РМК 

Планування роботи

 

Робота з обдарованими дітьми 

МАН 

 Олімпіади 

 Конкурси


 

Професійний розвиток педагогів 

 

Анотований каталог РМК 


 Відзначення дня народження Т.Г.Шевченка

Творча лабораторія доктора педагогічних 

наук І.Г. Осадчого

Авторські освітні технології

 

Наші контакти



 Форум 
Актуальна тема для обговорення

 
Висловіть свою думку
Якій формі підвищення професійного рівня та самоосвіти Ви надаєте перевагу?
Всього відповідей: 156

 

 Важливі посилання

     

       

   

            
   
 
      
       
   
» Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

» Форма входу

Головна » 2015 » Березень » 20

    20.03.2015  у  Гейсиській ЗОШ І-ІІІ ступенів  відбулося засідання районного методичного об’єднання  вчителів хімії  загальноосвітніх навчальних закладів району з теми “Формування екологічної культури та навичок безпечного поводження з хімічними реактивами у побуті”. Учасники засідання  відвідали урок хімії в 8 класі  «Узагальнення і систематизація знань з теми «Періодичний закон і періодична система хімічних елементів Д.І.Менделєєва”;  ознайомилися із основними підходами щодо надання першої психологічної допомоги дітям та учня ЗНЗ в умовах конфліктних та постконфліктних ситуаціях;  взяли участь у роботі методичного практикуму з проблеми формування екологічної культури та навичок безпечного поводження з хімічними реактивами у побуті; обговорили особливості підготовки учасників до ЗНО з хімії  та проведення ДПА з хімії у 2015 році; провели аналіз підручників з хімії для 7-го класу на 2015/2016 н.р.   

         У підготовці та проведенні засідання взяли участь ... Читати далі »

Переглядів: 382 | Додав: Освіта | Дата: 20.03.2015

   На випадок виникнення надзвичайних ситуацій у Ставищенському районному ЦДЮТ відбувся виховний захід «Безпека життя в умовах терористичної загрози».  Педагоги закладу Даниленко Ю.С., Дишлюк Л.В. та Козак Л.Л. в цікавій ігровій формі ознайомили дітей з основними правилами при загрозі терористичного акту, поводження в натовпі, дій при артилерійському обстрілі тощо. Практичний психолог Колісник С.А. виконала разом з дітьми комплекс вправ для заняття стресу та психоемоційного напруження.  Змістовим був конкурс «Екстрена валіза», в якому діти комплектували набір необхідних предметів, які необхідно мати на випадок екстреної ситуації. Важливим станом заходу було відпрацювання заходів з евакуації дітей у сховище.

Переглядів: 388 | Додав: Освіта | Дата: 20.03.2015

  

        19.04.2015 року в Ставищенському районному центрі дитячої та юнацької творчості відбулася інструктивно-методична нарада керівників штабів навчальних закладів району щодо підготовки команд до участі у районному етапі Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Методисти Міщенко Н.М. та Братчик Т.І. провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед педагогів щодо місця проведення гри «Джура», ознайомили всіх учасників наради із змістом і формами окремих видів змагань, конкурсів.

У практичній частині наради педагоги Поліщук А.М., керівник Ставищенського РЦДЮТ та Щербина О.Г., методист РМК, вказали на необхідність та наявність необхідного спорядження та інвентарю. 

Переглядів: 349 | Додав: Освіта | Дата: 20.03.2015

     Вітаємо з І місцем творчу групу педагогів Ставищенського РЦДЮТ: Колісник С.А., Будакову Н.А., Міщенко Н.М., Дишлюк Л.В., Даниленко Ю.С. Ми пишаємося перемогою педагогів – переможців Всеукраїнського конкурсу-огляду соціально-педагогічних систем навчальних закладів у номінації «Соціально педагогічна виховна система позашкільного навчального закладу».

   Бажаємо подальших творчих здобутків та успіхів у професійній діяльності! 

Переглядів: 353 | Додав: Освіта | Дата: 20.03.2015

   17 березня  2015 року на базі Розкішнянської ЗОШ І-ІІІ ст. був проведений виїзний семінар для заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів загальноосвітніх навчальних закладів району на тему: «Діяльність учнівського самоврядування в загальноосвітньому навчальному закладі як важливий фактор формування особистості школяра». Карпенко О.О., заступник директора з виховної роботи Розкішнянської ЗОШ І-ІІІ ст., познайомила присутніх зі станом та перспективами розвитку загальноосвітньої школи в системі сільського освітнього регіону. Руднєва О.В., педагог-організатор закладу, розкрила питання щодо діяльності учнівського самоврядування в школі. Про визначення психологічного статусу учнів та ролі кожного з них у класному колективі розповіла Поночовна Р.Л., соціальний педагог школи. Тропотяга В.І., директор Розкішнянської ЗОШ І-ІІІ ст., презентував роботу школи як осередка розвитку загальнолюдських принципів співжиття в сучасній громаді. Усі присутні стали учасниками колективної творчої справи «Свято зустрічі птахів». За результатами роботи семінару були прийняті рекомендації.

Переглядів: 400 | Додав: Освіта | Дата: 20.03.2015


» Пошук

» Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031



 ГОТУЄМОСЬ

 ДО НОВОГО   НАВЧАЛЬНОГО  РОКУ 



  

ОСВІТНІ  БЛОГИ



Національно-патріотичне виховання



НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА

Корисні посилання


 

 
Погода в Ставище,

Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляється системою uCoz